Pomembnost pravilno izpolnjenega SpicyMatch profila

Forums Érotique Divers SpicyMatch

Ce message est également disponible en: English Español Français Русский
SpicyMatch Marketing
vendredi 16 novembre 2018
Pomembnost pravilno izpolnjenega SpicyMatch profila

Največje svetovno družabno omrežje SpicyMatch ponuja različne vrste profilov: Par, Ženska, Moški, Transseksualec / Transvestit / CD, pa tudi vrsto meril, ki opredeljujejo spolno usmerjenost, in to bo pomagalo pri filtriranju in izbiri uporabnikov, ko boste iskali na našem omrežju.

Očiten pogoj pri ustvarjanju profila je seveda poštenost. Lažni profil, poleg tveganja, da ga administrator zapre, prestraši in diskreditira uporabnike našega omrežja.

Lahko mislite, da je polnjenje vseh področij profila vsekakor zapravljanje časa, vendar je daleč bolj privlačna in informativna izkušnja, ko odkrijete dobro zaključen in strukturiran profil nekoga drugega, ne? Ta popolnoma zaključen profil je vabljiv in zanimiv in nam daje informacije, ki jih potrebujemo, da se odločimo, ali bi bili v resničnem srečanju spodbujeni za srečanje ali ne. Zato se moramo postaviti v čevlje drugih in se zavedati, da je pomembno, da vložite nekaj časa v pravilno izpolnjevanje profila. Tako se predstavljamo drugim in predstavljamo, kaj želimo in kaj ne želimo v liberalnem svetu. Gre za to, da smo  privlačni za profile, ki se ujemajo z našimi enakimi merili, in hkrati dajemo dovolj informacij, da bi odvrnili vse člane, ki morda nimajo nič opraviti z našimi željami in načinom, kako bomo živeli ta življenjski slog.

Samo na podlagi tega se bomo lahko odločili, ali je srečanje za kasnejšega kaj več vredno časa in truda. Zato uporabnikom SpicyMatch svetujemo, da manj pozornosti namenijo profilom, ki so nepopolni, slabo napisani, s samo nekaj fotografijami ali z anatomskimi fotografijami, saj je za tem profilom pogosto oseba, ki ne razume v celoti svobodomiselnega sveta, zaradi česar lahko spoznate nekoga, ki vam ni všeč in vam posledično pusti z grenko izkušnjo družabnega mreženja.

Če pa nekaj časa posvetite podajanju več informacij o vašem lastnem profilu, tako da izpolnite navedena polja in tudi razmislite o izbiri fotografij, bo  verjetnost, da se profili, ki vas kontaktirajo, resnično zanimajo za vas, in za to kaj lahko ponudite, vaše želje in izbire življenjskega sloga.

Dobro strukturirana in privlačna reklama je ključ, ki bo odprl vrata do drugih.

V polju za Opis imamo priložnost, da podamo pisni prikaz našega profila, majhen povzetek, kdo smo in kaj iščemo, naše fantazije in želje ter tudi vsa pravila ali omejitve, ki bi jih radi upoštevali že v štartu. Prav tako je tukaj mesto, kjer lahko spodbudimo željo drugih in jih pritegnemo k vzpostavitvi stika.

Svetujemo vam, da posvetite malo časa in pozornosti temu delu. Napake v črkovanju, okrajšave in SMS slog pisanja niso dobro videne in na splošno ljudje to zavračajo.

Ta opis oz. oglas vas samih razkriva našo vizijo liberalnega sveta: ne škodi poskusiti iznajdljivost, humor in takt ... zagotovo vam bodo vaši prihodnji liberalni prijatelji hvaležni in prosim obvezno pojasnite svoje omejitve brez da bi izpadli žaljivi ali prezirljivi, saj drugače lahko šokirate ali škodujete drugim uporabnikom.

Namen opisa je obveščanje, stimulacija in spodbujanje stikov ter predvsem zapeljati druge. To ni oglasni prostor, na primer najem stanovanja, trgovina, prodaja, masaža, dekoracija itd., niti ni prostor za razreševanje razlik z drugimi uporabniki v spletu. Ta vrsta dejanj bo prepovedana, profili pa bodo prejeli opozorilo. Prepovedani so tudi e-poštni naslovi, telefonske številke, URL-ji (kakršne koli vrste), omembe drugih spletnih strani ("lahko me najdete v ..."), ...

Pomembno je, da objavite vaše lastne fotografije in da so kar se da sveže. Prepovedano je uporabljati fotografije, ki niso vaše, ali prenašanje fotografij iz interneta. Ni treba posebej poudarjati, da bodo kakovostne fotografije vedno plus za vaš profil. Če imate na fotografijah obraze ali ne, naj fotografije vseeno dajo splošno predstavo o osebi ali osebah za profilom.

SpicyMatch ne bo dovoljeval fotografij genitalij za profilno sliko in svetujemo vam, da objavite anatomske fotografije v albumih. Nihče ne išče podobo vaših zasebnih delov od blizu ko prvič pogleda vaš profil. Ponujamo vam tudi možnost ustvarjanja zasebnih albumov, ki jih lahko odprete samo uporabnikom, ki ste jih izbrali in za določen čas. Ti albumi so varen način prikazovanja vaših najbolj zasebnih fotografij, kot so fotografije obraza, samo izbranim profilom.

Prepričani smo, da če boste upoštevali te nasvete, boste imeli več možnosti, da boste videni in izbrani.

Kako iskati profile na SpicyMatchu?

SpicyMatch vam omogoča uporabo filtrov pri iskanju profilov, ki ustrezajo vašim kriterijem in tistemu, kar iščete. Ti filtri vam bodo pomagali, da ne boste izgubljali časa saj vam bodo prikazani samo profili, ki vas zanimajo. Poleg filtrov lokacije, starosti in vrste profila lahko poiščete tudi profile, ki so validirani.

Validiran profil preprosto pomeni, da za profilom obstaja resnična oseba ali osebe. SpicyMatch ima dvostopenjski uradni proces validiranja s fotografijo in video klicem, vendar kakor je pomembna uradna validacija SpicyMatch, so pomembne tudi validacije drugih profilov, s katerimi so se osebno srečali v živo. Tukaj lahko vidimo, da je profil pravi in dobimo celo majhen vpogled v to kaj nas čaka v resničnem srečanju.

Zato vas pozivamo, da validirate samo profile, s katerimi ste imeli dejansko srečanja, in še posebej, če so vas validirali drugi, da jih validirate nazaj.

Ko bo vaš profil zaključen, boste lahko videli, ali privlačite vrste profilov, ki ste jih želeli privabiti, potem pa lahko ustrezno dodate ali izbrišete nekatere podrobnosti. Zato je pomembno posodobiti ali redno preverjati vsebino vašega profila, še posebej opisa.

Nenazadnje je pomembno, da ste iskreni. Nekateri ljudje verjamejo, da bodo bolj uspešni pri privabljanju drugih profilov, če bodo poskušali biti tisto, za kar verjamejo, da iščejo drugi profili, vendar je veliko bolje biti realen kot pa se nekaj pretvarjati.

SpicyMatch želi, kolikor je to mogoče, zagotoviti, da so vsi profili resnični. Verjamemo, da lahko skupaj to spletno stran naredimo takšno, kakor resnično želimo.

Empty Avatar

Se strinjam z vami...Sploh glede fotografij, ki so na nekaterih profilih še izpred 3, 4, 5 let...Oseba pa se je medtem popolnoma spremenila...
Lep pozdrav

Guest