VISKE ┼ŻENSKE­čśł IN NI┼ŻJI TIPI­čśç

Forums Érotique Sexe Rencontres et Personnels

Empty Avatar
lundi 3 janvier 2022

Kaj je tKAJ JE TISTO, ZARADI ─îESAR VISOKIH ┼ŻENSK, NE PRIVLA─îIJO NI┼ŻJI TIPI?

Vsi vemo, da pregovor, da strup je v majhnih fla┼íkah, dr┼żi. Torej, velikost njegovega orodja nima ni─Ź opraviti z njegovo vi┼í... - pardon, ni┼żino.

Baje je va┼żna tehnika, pravijo ┼żenske. Ok, ok, hipoteti─Źno: Dvoj─Źka z isto dol┼żino, tehniko, en je vi┼íji za glavo, drugi za glavo ni┼żji. Razlika med njima pa je tudi, da je vi┼íji konzervativna 'cerkvena mi┼í'. Drugi ni┼żji pa je od┼ítekan do konca, kinky, bisex, odprt za vse, kar ┼żenska domi┼ílija lahko sproducira. dovolj lahek, da se ji usede na ramena, in potisne njeno glavo med noge, in hkrati dovolj vzdr┼żljiv, da je pod njo z glavo med njenimi nogami... itd.

Sam imam 170cm in 56kg, in se me vi┼íje in/ali te┼żje ┼żenske izogibajo kot, da... (nimam besede). Sem ┼że bil v dosti vezah, in nevezah, ko je bila ona vi┼íja, ampak to je 1/10 vseh s katerimi sem bil. Max je imela 175cm.Da bi bil s kak┼íno 185cm ali vi┼íjo, lahko samo sanjam.

Zdaj pa vas, ┼żenske, vpra┼íam, zakaj ni┼żji ne?

Empty Avatar

V postelji se vse 'pogliha'

Empty Avatar

Mam 172, pa ja so "velikani" moja sibka tocka... Ampak ni pa merilo, da bom bla pa samo s takimi moskimi ki so moja sibka tocka... Bla sm tudi z manjsimi od sebe in ali lih na isti visini ­čĄĚÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ zdej k sm tok stara mi more itak noge spodnest, da se sploh spravim kar kol probavat... Se prav sama energija njega ­čÖé