Empty Avatar
mardi 31 janvier 2017

Bil je večer. Mrzel in zasnežen. Prišla sta. Ona na masažo, on pa... Žena je bila še pri otroku. Uspavala ga je.

Maja se je ulegla na masažno mizo. Gola. Ima lepo, nežno, napeto kožo, ki skriva njena zgodnja srednja leta. Prepustila se je mojim rokam, da so zaplesale po njenem brhkem telesu. Užival sem v dotikih njene svilnate povrhnjice, lepe zaobljene zadnjice, nog, ...

Obrnila se je. Njena prsa, životec, urejena mucka, mil, rahlo eksotičen zapeljiv obraz... Prvič sem ta večer pomislil še na kaj več, kot masažo.

Masiral sem ji nogi, trebuh, roki, obraz. Ko sem jo gladil po zgornjem delu prsi in ji s toplimi rokami nežno zdrsnil čez bradavički, je čisto narahlo vzdrhtela. Bradavički sta se postavili pokonci. Kaj je lahko še lepšega, kot lepotica, ki se odziva pod tvojimi rokami, sem pomislil. Njen mož je opazoval. Še vedno je bil sam. Šel sem po ženo, ki je zaspala pri otroku. Usedla se je poleg njenega moža in se prepustila njegovemu nežnemu gladenju.

Nadaljeval sem z masažo. Počasi sem se preselil tudi na njen venerin hribček. Lepo zaobljen griček, ki skriva v svojem vznožju rajski vrt naslade. Niso vsaka nebesa gor.

Masiral sem ji zunanje ustnice. Nežno, z občutkom. Med palcem in kazalcem sem nežno mencal njene notranje ustnice. Pod težo užitkov se je napela kot lok in pokazala svoj venerin hribček v vsej svoji lepoti. Pod prsti sem začutil prebujanje njenega ščegetavčka, ki je kakor stražar pred rajskimi vrati svaril, naj se, preden dovoli vstop v raj, pozabavam še z njim. Stražarje je treba ubogati.

Iz mucke je prihajal tisti vonj, ki te prevzame, da pozabiš na svet okoli sebe. Tisti, ki ti odvzame lakoto, žejo in vse, kar te tare. Sredinec je kar sam nežno spolzel v luknjico. Masiral sem ji njeno notranjost. Njene notranje stene je oblila vlaga. Vstavil sem še en prst in se počasi začel osredotočati na njeno vrhnjo, rahlo nagubano tako imenovano g točko. Z vsakim dotikom se je usločila. Opazoval sem njene odzive, jo z eno roko gladil po telesu, z drugo pa raziskoval njeno notranjost.

Tudi na kavču se je začelo dogajati. Nežno ji je gladil telo, polna prsa,... Uživala je, kar ga je očitno vzburilo. Ni ostalo skrito našim očem.

Z usti sem se nežno prisesal na njenega stražarja in s prsti še naprej raziskoval rajski vrt. Napela se je v lok, njeno telo je vzdrhtelo, iz njenega mednožja pa se je po telesu pognal krč sladostrastja. Vsak njen orgazem je meni pognal kri po žilah. Tudi v moj ključ do rajskih vrat. Premaknil sem se višje proti njenemu obrazu ter jo nežno božal po obrazu. Maja se je počasi približala mojemu prijateljčku. Najprej ga je nežno vzela v roke. Potem pa se po mm bližala še z usti, obliznila samo glavico, ljubkovala po celi dolžini in ga potem prav počasi dala v usta. To pričakovanje in nežno raziskovanje mi je uhhhh... Užival sem v vsaki sekundi. Obožujem čutno, nežno raziskovanje.

Kaj počne moja žena? Obrnjena drug proti drugemu sta se božala po golih telesih. Tudi njega vznemirjajo rahli dotiki. Nabreklega je nežno držala v rokah in ga sprehajala. On pa ji je nežno raziskoval mokro notranjost...

Šel sem med njene noge in samo s korenom trdega uda začutil njeno toplo pulzirajočo mucko. Zaželel sem si jo. Zelo. Je rekla, da nebi penetracije. Nič zato. Užival sem v vsakem trenutku, v vsakem dotiku...

Tudi njen mož je nadaljeval z raziskovanjem moje žene. Predla je pod njegovimi rokami in jezikom. Vzela ga je v roke in si z njim masirala mednožje in ritko. Potem je prišla k meni na masažno mizo. Vsa razmočena in voljna. Usedla se je, me prijela za zadnjico in me pritisnila k sebi. Tudi Maja in njen mož sta spojila svoji energiji in se prepustila toku. Vsak s svojim smo potem odgalopirali srečnemu koncu naproti. In ga tudi ujeli .

Bil je lep, mrzel in zasnežen večer.

Guest