Empty Avatar
jeudi 16 juin 2016

Imava prijatelja. Par, ki sva ga spoznala preko spleta. To je bil še čas, ko nam je bil vrhunec gledati se preko spletne kamere. Bili smo daleč narazen. Več ur vožnje z avtom. Potem sta se preselila. Kakšno naključje, v najino bližino. Postali smo družinski prijatelji in se skupaj veselili rojstvu otrok. Skupaj jih imamo za košarkarsko ekipo…

Ampak nismo samo družinski prijatelji 

Bilo je med letošnjim ledenim romantičnim pomorom borovcev. Elektrike večkrat ni bilo. Tudi dlje časa. Pisala sva si sms-e. Veliko najinega pisanja je poročanje stopnje pohotnosti najinih žen. S priloženo slikco, kajpak. Bil je večer. In na zadnjem sms-u je pisalo: » Pridi!«

Povem ženi o najinem dopisovanju in čakam na dovoljenje. Pojdi, mi reče. Pa kakšno slikco naredite zame!

Sedem v avto in odbrzim v noč. Ravno v tem trenutku zmanjka elektrike. Vozim se mimo skrušenih dreves in se izogibam vejam, ki s krošenj odlomljene visijo. Kako je strašljivo in lepo hkrati.

Pripeljem se do hiše. Vse je temno. Sta šla že spat? Narahlo potrkam na vrata. otrok. Nič. Pozvonim na mobi. Slišim, da se nekaj premika. Vrata se odprejo. In na vratih ona. Samo v belih žabicah s pasom. O, si prišel, pravi, kot da sem prišel na kavo. Midva sva gor. Pridi!

Seveda sem prišel. Niti ne vem, kdaj in kako so cunje padle z mene.

V spalnici sta bila oba. On že gol, je prižigal sveče. Kakšna romantika. Ob soju sveč je bila še bolj mikavna. Ravno prav mišičaste noge, čvrsta ritka in životec, lepa prsa in v očeh hudomušnost in strast. Ja, vedela je, da bo ta večer kraljica, ki ji bova stregla z vseh strani.

Sedeli smo na postelji, se pogovarjali in se božali. No, kot vedno, sva se moška osredotočila samo na ženski del trojčka ali četverčka, da ne bo pomote. Postajali smo čedalje bolj drzni. Z usti je objela njegov klin, ki je naglo otrdel, meni pa nastavila mucko. Z veseljem sem se poglobil vanjo. Z jezikom sem raziskoval sramne ustnice, jo narahlo grizljal in lizal. Gumbek na vrhu slastne češpljice je začel trdeti. Zakrožil sem okoli korena ščegetavčka in jezik s celo površino naslonil nanj. Vzdrhtela je. Potem sem narahlo, še vedno z mehkim jezikom, začel delati majhne gibe. Začutil sem jo in samo še sledil njeni želji. Počasi sem z roko razprl njeno mednožje in prst prislonil na vhod. Iz muce se je cedilo. Med lizanjem ščegetavčka sem ji prst porinil v njeno nabreklo vagino. Sredincu se je kmalu pridruži še prstanec. Začutil sem njeno zadebeljeno, mokro, viskozno notranjost in jo začel raziskovati. Zakrožila je z boki in se nabadala na prsta. Pri tem pa slastno še naprej obdelovala njeno (in njegovo) najdražjo igračo.

Potem pa je naenkrat vstala, me prijela za roko in rekla: »Pridi!« Kaj pa zdaj? Aha, gremo v drugo sobo. Na vratih pa je svojemu dragemu rekla: » Ti pa tu ostani!« Oooo, kaj je pa zdaj to? Nekaj novega…

Šla sva v sosednjo sobo. Na vratih spalnice je stal njen dragi. Videti ni mogel ničesar, saj je bila v najini sobi tema. Upošteval je ženin ukaz.

Posedla me je na kavč in pokleknila. Vzela je mojega na pol stoječega v usta in ga obdelovala. Prešinilo me je, kaj če ne bo stal? V trenutku so me njena pohotna usta naredila trdega. Me že dobro pozna in ve, kaj mora naredit. V sobi je bilo slišati cmokanje. In to je vse, kar je lahko njen dragi občutil. Vstala je, se obrnila in se z ritko primaknila mojemu korenjaku. V pol sedečem položaju se je z mojim kurcem poigravala na vhodu njene razmočene pičkice. Kako ima čvrste noge, sem pomislil. Prijel sem jo za boke in ji pomagal. Potisnil sem jo na kurca. Zastokala je in potem vsakič, ko ga je pospravila noter. Nekaj časa se je nabadala, njen dragi pa je na vratih poslušal in si v rokah sprehajal trdega velikega tiča. Vstala sva. Obrnil sem jo. Pokleknila je na kavč, jaz pa sem jo vzel od zadaj. Poskrbel sem, da je razrajcan mož dobil novo informacijo. Vsakič, ko sem ji ga zarinil do konca v njeno pohotno pičko, se je slišal tlesk njene seksi ritke. Vem, kakšne mešane občutke je imel. Vem, ker sem v podobni situaciji, kadar on mojo ženo takole jemlje, jaz pa samo poslušam in gledam.

Ne vem koliko časa je minilo, meni se je zdelo malo, on pa je kasneje povedal, da celo večnost, ko me je prijela za roko in rekla: » Pejva, da ne bo moj dragi znorel.« In je. Strastno jo je zagrabil na vratih, jo položil na posteljo in jo strastno pofukal pred mano. Ljubila sta se. Govoril ji je, kakšna prasička je, ona pa je samo predla pod njim. Užival sem v pogledu na svoja ljubeča prijatelja in zahotelo se mi je, da bi bila tam še moja žena. Medtem, ko si jo je jemal z vseh koncev, sem naredil nekaj slikc in jih poslal svoji najdražji. Potem pa je strastna podivjana mačka vzela njegovega spet v roke in usta in mi nastavila ritko. Želela me je še izkoristiti. Ni ji bilo treba prositi. Prijel sem jo za boke in jo pofukal. Ona ga je vlekla njenemu dragemu in ga zraven drkala. Naredil je nekaj fotografij potem pa ga je presenetila. Ni mogel več zdržati. Lisička ga predobro pozna in zna z njega zvleči nektar kadar se ji zahoče. Potem se je posvetila svojemu užitku. Pod mojimi naleti ji je prišlo. Bila je divja kot podivjana kobila. Komaj sem se obdržal v sedlu. Užival sem v njeni strasti in ko ji je začelo prihajati drugič, sem tudi jaz začutil val, ki se je od mojega trdega debelega kurca začel valiti preko trtice po hrbtenici.

Objela je svojega dragega. Poljubila sta se. Rada se imata. Ljubita se. Kako je to lepo. Kako pogrešam svojo ženo zdaj. Malo smo še poklepetali potem pa sem šel. Domov. K svoji ženi.

Pričakala me je v sobi. Gledala je naše fotografije in si jo mencala. »Pofukaj me!«, je rekla. Z veseljem sem se zarinil vanjo. Bila je pripravljena, mokra, potrebna. Ljubila sva se. In povedati in pokazati sem ji moral vse, kar sem počel.

Guest