Empty Avatar
mardi 26 mars 2019

Ponedeljek zjutraj v službi ni ravno dan za veselje. Ponavadi me čaka kup dela, ki je ostal od prejšnjega konca tedna in seveda nov kup za prihajajoči teden. Da slučajno ne bi bilo dolgčas.

Tokratni ponedeljek je bil drugačen. Pogledam Outlook. Vsipajo se emaili, kot ponavadi. Delete, delete, delete… Razvrščanje po pomembnosti. Živi dolgčas. Dokler ne pridem do emaila, ki mi ga je poslala šefica. Ponavadi nič pametnega. Odprem, pogledam in vidim.. tokrat očitno ni tako. Končno nekaj zanimivega. Sprašuje me ali bi želel na službeno pot v Edinburgh namesto sodelavca, ki je na bolniški. Itak. Ne premišljujem. Kliknem reply. Ja seveda je moj odgovor.

Edinburgh mesto viskija – moja prva misel. Druga – dogging scena na Škotskem je lepo razvita. V tednu dni bo priložnosti za eno in drugo.

En teden ne preveč zahtevne službene poti je ravno dovolj, da si ga popestrim. Viski&dogging. Nora kombinacija. Kaj pravite? Vaz zanima kako se je izteklo?

V UK imajo precej razvito dogging sceno. O tem sem se prepričal že na spletu. Torej sedaj je končno prišel čas za akcijo. Tisto pravo.

Dogging scena na otoku ima svojo spletno stran. Tam najdete “hotspot” – lokacije, kje se dogaja… In ja tudi Edinburgh ima nekaj “hotpsotov”.

Sobota.

Po treh delovnih dneh končno pravi dan za pravo akcijo. Upam, da mi bodo zvezde naklonjene. Računam na tiste perverzne. Najamem avto. Vreme izvrstno glede na to, da je že pozna jesen. Toplo. Pogledam dogging forum in… shit nobene objave. Odločim se, da grem na slepo, na par “hotspotov”. Vožnja po levi me bolj utruja kot misel, da se še nič ne dogaja. Obredem dve vroči točki in prazno. Ura še ni pre(pozna). Pogledam na forum. Vau nova objava. Kliknem. Par objavi lokacijo in seveda povabilo tipčkom. Vtipkam lokacijo v navigacijo in gasa. Po levi. Jebeni otočani znajo zakomplicirat. Promet gost. Ravno toliko, da nisem siguren če še ujamem dogajanje. Levo, desno pa spet desno… Navigacija pravi, da še 5 min. Pozen. Prispem na lokacijo. Parkirišče na obrobju mesta, ki je izhodišče za pohod na znameniti klif nad mestom. Zagledam več vozil parkiranih dokaj skupaj in neko dogajanje. Očitno le nisem prepozen. Parkiram malenkost stran, da si od daleč ogledam kje sem in kaj se dogaja. Ja ok to je to. Nimam kaj čakat. S trdim kurcem v hlačah se približujem osmim avtomobilom. Okoli enega stojijo tipi. Vau to bo to - tokrat zares. Okoli enega avtomobila stoji pet tipov. Pristopim. Tipi stojijo okoli levih sopotnikovih vrat in trije drkajo, dva gledata… Še dva opazim, da drkata v avtomobilu. Očitno jima je zmanjkalo poguma za kaj več…

Čez hlače si podrgnem nabreklega kurca in stopim k tipoma, ki drkata pred vrati.

V avtu na sopotnikovem sedežu sedi dobro ohranjena milfa ne suha, ne debela. Ravno prav za moj okus. Svetli valoviti srednje dolgi lasje razmrščeni, joški štrlijo iz odpete bluze. Na levi bradavički opazim piercing. Spodaj minika potegnjena na boke in samostoječe nogavice na lepih dolgih razkrečenih nogah. Sedela je tako, da sta ji nogi viseli iz avtomobila naslonjena na sredinsko konzolo. Na sopotnikovem sedežu je sedel očitno njen tip in drkal… Ja tudi on je drkal ob pogledu na njegovo prasičko, ki se je vsa razkrečena rajcala pred nami pohotneži. Drgnila si je potrebno mokro pičko, vtikala prste. Očitno je ljubiteljica piercingov. Dva sta ji visela vsak na svoji sramni ustnici in se svetila v soju notranje avtomobilske luči.

Čas je tudi zame. Potegnem trdega nabreklega kurca iz hlač in se postavim zraven. In drkam. Stopim kakšnega četrt koraka pred ostale. Milfa si jo drgne in poriva prste v potrebno mokro pičko. Njen tip jo vsake toliko zgrabi za joške ali podrgne mokro pičko. In drka naprej. Pičko ima mesnato. Sramni ustnici precej veliki. Rekel bi, da je ta pička že dala nekaj skozi. Tudi takšne so mi všeč. Dogaja se brez besed. Samo vzdihljaji. Milfa očitno uživa, mi tudi. Tip zraven mene komaj zadržuje. Stopi naprej čisto do njenih nog in špric, špric, pošprica jo po bedrih, po pički. Milfa si jo drgne naprej in razmaže spermo po že tako mokri pički in vzdihuje kot, da ji bo prišlo. Tipu, ki je prišlo se pobere. Milfa se vsede čisto na rob sedeža, si oblizne prste mokre od pičke in sperme. Sleče si bluzo in nas povabi, da ji končamo na joške in obraz. Kakšna potrebna prašička. Take so mi všeč. Brez predsodkov, brez zadržkov. Tipa zraven mene sopeta kot parni lokomotivi. Ne vzdržita več. Začneta špricat po milfi. Sperma teče po obrazu, joških... En tip se pobere takoj, drugega povabi, da mu poliže kurca. Poliže mu ga, preostalo spermo pa razmeže po joških. Očiščenga kurca tip pospravi in oddie.

Ostaneva jaz, tip zraven mene in njen tip. Drkamo. Milfa si drgne pizdo, oblizuje pospermane joške, grizlja bradavičko s piercingom. Njen tip pride iz avta in se nama pridruži. Stopi pred milfo , jo zgrabi za lase in porine kurca v usta. Pogoltne ne ravno malega kurca čisto do jajc. Noro mu ga fafa. Midva drkava. Nakar nama namigne, da bi nama pofafala kurca.. Pristopiva.

Stopim malo pred tipom zraven mene in ji ponudim mojega debelega trdega nabreklega kurca. Mojih debelih 18cm pogoltne dobesedno do jajc. Čutim toplino njenih ust in radovedni jeziček... Fafa kot obsedena. Primem jo za glavo in jo nabijam na kurca. Njenemu tipu ga drka. Mene pusti in si vzame še tretjega. Mojega kurca pa zagrabi s prosto roko in ga drka... Noro. Smo tik pred koncem, komaj se zadržujemo. Nakaže nam, da ji končamo v usta - po obrazu. Tip ki mu ga fafa ne vzdrži več in ji napolni usta. Nama spusti kurca poklekne pred naju in nastavi široko odprta usta, da jih še midva napolniva…. Drkam si ga kot nor. Jajca imam čisto polna in prvi začnem špricat vročo spermo. Malo v usta, malo po obrazu, malo po joških. Tačas pride tud njenemu tipu ki jo zalij…. Cela je v spermi. Kar je v ustih pogoltne. Oblizuje se in z rokama maže spermo po joških. Res prava potrebna prašička…

Končno sem si spraznil jajca na pravem doggingu. Za piko na i pa to še ni bil konec dogajanja… tistega toplega jesenskega večera pod klifom, ki zaznamuje Edinburg.

Vas zanima nadaljevanje ?

Klik na like, pustite komentar – lahko tudi v ZS In seveda uživajte.

*Fotka je simbolčna :)

**Zgodba je mešanica fikcije in resničnega :)

Vroča zgodba. Srečnež 😉

Guest