Slovanski rondo v Italiji -tema A

Forums Érotique Histoires érotiques Histoires vraies

Empty Avatar
mardi 8 juin 2021

Covid nas je oddaljil od swinger scene. Tako že leto in pol nisva obiskala kluba. Nama najljubši je v Italiji. Plesišče, bar, erotična scena in 20 tematskih sob. Moški lepo oblečeni, v dolge hlače in srajce, ženske kolikor se da sexy. DJ skrbi za glasbo, Klub je bil zaprt od lanske jeseni in obiskala sva ga ob spomladanski otvoritvi.

Pred vhodom je lesena baraka, kjer te popišejo ter naredijo hitri test na COVID. Tako se je nabrala kar velika vrsta. Opazovala sva ljudi. Pred nam je bil par. Govorila sta slovensko in kaj kmalu smo ugotovili, da smo si pisali, da se dobimo v klubu. Sanjo sva takoj opazila. Postavna mlajša ženska. Obute je imela salonarje različnih živih barv. Ima dva enaka para različnih barv in ju kombinira ali se taki mešani že prodajajo? sem razmišljal. Začutil sem, da naju tudi ona opazuje. Ogovoril sem jo pa mi je rekla, da ne govori dobro slovensko, ker je iz Beograda. Njen dragi je od nje malo starejši, mišičast Slovenec.

Po opravljenih vstopnih formalnostih sva vstopila v klub. Saj je bilo malo dolgočasno čakanje v vrsti, po drugi strani pa začutiš neko varnost. Skrb lastnika, da nebi bilo kaj narobe. Bi bilo fino, če bi imeli take hitre teste še za kakšne druge nalezljive bolezni...

V klubu sva šla najprej na pijačko. Bila sva med prvimi. Usedla sva se za mizo poleg Sanje in Marka. Pozdravila sva ju še enkrat. Za razgovor je bila glasba preglasna. Pa ko srečaš precej mlajše, ne veš, kaj si želijo. Nama sta bila simpatična ampak ko gledaš starejše od sebe je drugače kot v obratni smeri. Sicer pravijo, da zgledava mlajša pa vseeno ne želiva biti vsiljiva. Zato sva ju pustila na miru. Spila sva svoja koktejla in si šla ogledat sobice. Nekaj so jih spremenili, povečali jaccuzzi in fkk del, zmanjšali kino,... Naredila sva še slikco v sobi, kjer je ginekološki stol in nekaj priprav za BDSM (na fotografiji), kot odgovor na izziv enega para z drugega portala... Tisti, ki ste prebrali najine zgodbe veste, da Monika rada obišče Glory hole sobico. Všeč ji je, ko se poigrava s kurci, ki visijo skozi luknje in jih spravlja v trdno stanje. Ima kontrolo nad njimi pa rajca jo, da jih njen dotik vzburja.

Nikogar še ni bilo na hodniku pa sem skozi luknjo pomolil svojega oneta. Monika ga je nežno prijela. Njen dotik v hipu povzroči močno erekcijo. Drkala mi ga je. V usta si ga ni upala vzeti. Kaj pa če ni bil moj, si je mislila. Kmalu se je v sosednjo luknjo primaknila še ena postava. Monika se je zdaj posvetila še drugemu kurcu. Skozi lino sem lahko videl samo to, kako steguje drugo roko k drugi odprtini. Kmalu so bile zasedene še preostale luknje. Monika je bila vznemirjena od visečih špargljev, ki s moleli skozi luknje. Hodila je od luknje do luknje in jih otipavala. Zapustil sem svoj separe in se ji pridružil v sobici. Vzburja me pogled na radovedno vzburjeno ženo, ki šari po drugih otepačih. Nisem si mogel pomagati. Dvignil sem krilo in ji trdega primaknil od zadaj (tema A). Ona je še naprej raziskovala. Mmmm ta je zelo trd, mi je tiho sporočila in se pri njem malo dlje časa pomudila. Grem pogledat, kakšen je tip na drugi strani, ji prišepnem. V temi se slabo vidi, sem pa videl, da je fant mlajši in dokaj postaven. Takoj sem ji šel veselo novico povedat, ko se je začudeno zahihitala. Ravno ko sem ji povedal, da je mlad, je rekla, vidim, mu je pravkar prišlo. Po rokah. Obrisala se je v papirnato brisačo in si šla temeljito oprat roke. Potem sva šla v disko del kluba na pijačo. Vsaj tako sva mislila...

Empty Avatar

Ravno prebral vajine zgodbice- zelo sexy. Z veseljem bi vaju kdaj vsaj opazoval. Ps: ona ima res hudo postavo! 😉