Empty Avatar
dimanche 21 mars 2021
Prvi put sa parom

Kako imaš završen kurs masaže i dobro poznajem tehniku, rešio sam da se oprobam i na polju erotske masaže. U početku nisam znao kako će to da funkcionište, šta da radim, pa sam polako smišljao plan.

Odlučio sam da napravim internet stranicu, jer je internet najprometnije mesto i najviše ljudi će da vidi. U jednom trenutku, javio se muškarac i pitao za masažu za suprugu. Iznenađen, odmah sam odgovorio i predstavio uslove i sve ono kako sam planirao da radim. Na to sam dobio potvrdni odgovor, uz predlog termina za viđanje. Još uvek zatečen, hteo sam da još jednom precizno definišemo koja će biti moja zaduženja u svemu tome. Dogovorili smo da za početak krenem sa opuštajućom masažom celog tela, a nakon toga pređem na intimne delove tela, naravno uz dozvolu dame, i na osnovu njenog osećaja lagodnosti. Nakon toga bi oni imali odnos, bez mog učestvovanja.

Bio sam skeptičan kako će to da se odvija, ali sam s druge strane jako želeo da probam nešto novo. Bio je to par, srednjih godina, lepog izgleda, normalne građe, dama jako zgodna, prijatni, opušteni, bio im je prvi put.

Kao po dogovoru, krećem sa masažom, lagano joj nanosim ulje na leđima, opuštam je, a suprug sedi sa strane i samo gleda. Završavam sa opuštajućom masažom i pitam, jel možemo dalje, na šta dobijam potvrdni odgovor od nje. Polako joj skidam gaćice, gde uz masažu guze, suptilno prelazim prstima preko vagine. Osećam da je to uzbuđuje, pa ponovim više puta. Primećujem komešanje kod supruga i lagano maženje penisa. Naravno, meni je već bio u podignutom stanju.

Okrećem je na leđa, i polako masiram grudi i vrat, spustam se dole i masiram klitoris uz njeno blago stenjanje. Ulazim prstima, ona se komeša, kao da traži nešto više. Suprug u tom trenutku, vadi penis i počinje da drka. Ona ga poziva i počinje da ga oralno zadovoljava, dok ja sve jače masiram vaginu. Sve je eskaliralo u odnosu između njih dvoje, gde sam se ja povukao sa strane i posmatrao ih, lagano mazeći penis. Videli su to, i mislio sam da će na tome da se završi. Međutim, u jednom trenutku čujem kako je suprug pita "jel želiš da te tuca"? Odgovorila je sa da, i okrenula se guzom prema meni, dok je njega oralno zadovoljavala.

Iznenađen, lagano ustajem, stavljam kondom i stavljam joj ga u vaginu, polako ulazim, suprug samo posmatra i čini mi se uživa. Kaže mi, "slobodno je jebi", na šta ja, sve jače i jače ulazim. Na kraju je sve to eskaliralo time da su oboje svršili skoro u istom trenutku. Završavamo odnos, sedimo, ona između nas dvoje, mazi nam penise, i onako kroz osmeh kaže, "bili ste odlični".

Razišli smo se i zakazali novi susret, koji je bio još bolji od ovog.